ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παραγωγή ασφαλών, υψηλής ποιότητας προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα ποιότητας. Τα συστήματα ποιότητας αναπτύσσονται από τους εργαζόμενους, προσαρμοσμένα στις εταιρικές ανάγκες, και χρησιμοποιούνται καθημερινά για τη βελτίωση των διαδικασιών και των προϊόντων.
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας πιστοποιείται από διεθνή πρότυπα ποιότητας και υποβάλλεται σε συνεχείς ελέγχους. Αυτό μας επιτρέπει να αυξάνουμε την παραγωγικότητα και ανταγωνιστικότητά μας, χρησιμοποιώντας περιβαλλοντικά φιλικές τεχνολογίες που αναβαθμίζουν συνεχώς το επίπεδο της παραγωγής μας.
Διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας με την αυστηρή εφαρμογή πιστοποιημένων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητος, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO9001, ISO22000 και IFS. Η εταιρεία μας προμηθεύει την ελληνική και παγκόσμια αγορά (Γερμανία, Ταϊλάνδη, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α. κ.ά) με τα τυριά της, εξασφαλίζοντας ισχυρές, μακροχρόνιες συμμαχίες.
Με προηγμένη βιομηχανική τεχνογνωσία και πλήρως πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και εύρυθμη λειτουργία μιας σύγχρονης κτηνοτροφικής μονάδας υποστηρίζοντας τον κτηνοτρόφο / γαλακτοπαραγωγό / τυροκόμο σε κάθε προσπάθειά του, από τη διευκόλυνση της καθημερινής του εργασίας μέχρι την ενδυνάμωση του ρυθμού ανάπτυξης της μονάδας του.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Η παραγωγή αυθεντικών γαλακτοκομικών προϊόντων στηρίζεται στην παράδοση και τη φροντίδα. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται καθημερινά το γάλα με συγκεκριμένες τεχνικές, δημιουργώντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας μέσω μιας ομαδικής διαδικασίας. Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου παρακολουθεί όλα τα στάδια της παραγωγής, πραγματοποιώντας αισθητηριακές, μικροβιολογικές και φυσικοχημικές δοκιμές για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ
Το γάλα μεταφέρεται στο εργοστάσιο με ειδικά φορτηγά και ελέγχεται από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου για να επιβεβαιωθεί η άριστη ποιότητά του πριν από την επεξεργασία. Η παστερίωση είναι το βασικό στάδιο, μια ήπια θερμική επεξεργασία που διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος.